Skip to Main Content »

Welkom bij Academia Press

Winkelwagen is leeg

Centrum voor Genderstudies UGent

Sinds zijn oprichting in 1991 ijvert het Centrum voor Genderstudies van de Universiteit Gent onder meer voor het stimuleren en verspreiden van wetenschappelijke onderzoek over vrouwen en gender, en dit niet alleen in de academische wereld maar ook onder een ruim geïnteresseerd publiek.

De Verslagen van het Centrum voor Genderstudies, UGent vormen de schriftelijke neerslag van de jaarlijkse lunchlezingen.

De Reeks Focus: Gender. Rapporten van het Centrum voor Genderstudies, UGent biedt een extra forum voor de publicatie van gendergericht onderzoek. Het is de bedoeling om in de rapporten meermaals per jaar onderzoek/st/ers de mogelijkheid te geven om op korte termijn hun resultaten voor te stellen. Hierbij wordt niet enkel gedacht aan bijdragen van beginnende of gevestigde wetenschappers, maar ook aan uitstekende studentenpapers of scripties.

De Interdisciplinaire Stuurgroep van het Centrum vormt het vast Wetenschappelijk Comité van deze Reeks: Thérèse de Hemptinne, Marysa Demoor, Gita Deneckere, Katrien Heene, Patrick Humlet, Chia Longman, Geraldine Reymenants, Frieda Saeys, Liselotte Vandebussche, Myriam Van Moffaert, Sylvia Van Peteghem.

Voor meer informatie over het centrum zie http://www.cgs.ugent.be.

 

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.