Skip to Main Content »

Welkom bij Academia Press

Winkelwagen is leeg

Komen spreken over stotteren

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 24,99

Details

Auteurs: Caroline Moerenhout & Gert Reunes

 

Stotteren heeft een grote impact op een mensenleven. De getuigenissen, interviews en statements in dit boek illustreren hoe stotteren dagdagelijks spreeksituaties beïnvloedt en een metgezel is doorheen het leven: op school, op de werkvloer, op een date,... Ook bekende mensen zoals Arno Hintjens, Tom Helsen, Luckas Vander Taelen, Pascal Braeckman, Sanne Hans, Erben Wennemars komen aan het woord.

De verhalen worden toegelicht met toegankelijke informatie en praktische adviezen. Zo is dit boek een bron van herkenning voor mensen die stotteren en een bron van inspiratie voor logopedisten (in spe), ouders, leerkrachten en iedereen die zich over stotteren wil informeren. 

Het 20-jarig bestaan van vzw BeSt is de ideale gelegenheid om met dit boek hulde te brengen aan alle mensen die een rol gespeeld hebben in de vzw en stotteren een plaats gegeven hebben in de samenleving. Voel je welkom bij vzw BeSt, je kan er komen eten, maar vooral 'komen spreken'!

 

Gert Reunes, voorzitter van vzw BeSt, is ervaringsdeskundige en sinds 2000 logopedist-stottertherapeut. Caroline Moerenhout is logopedistestottertherapeute en engageert zich sinds 2005 voor vzw BeSt.

 

In de media:

http://www.een.be/programmas/iedereen-beroemd/bewust-leren-spreken

http://www.ketnet.be/kijken/karrewiet/22-oktober-2015

http://www.avs.be/avsnews/cian-stottert-ik-ben-wie-ik-ben

 

 Aanvullende Informatie

Ondertitel Verhalen en adviezen
Auteur/Red. Nee
ISBN 9789038225463
NUR Nee
Pagina's 254
Editie Nee
Jaar 2015