Skip to Main Content »

Welkom bij Academia Press

Winkelwagen is leeg

Zwemmen zonder zwembad

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 19,99

Details

Auteur: Tine Sleurs

 

Terwijl meer en meer kindjes op zwemles gaan, zijn ze daar steeds minder op voorbereid. Ongeoefend in spel, en vaak nog met angst voor water staan ze aan de rand van het bad de leraar aan te kijken die het allemaal moet oplossen. Maar wat als je veel vaardigheden om te zwemmen eigenlijk beter al eerder had geleerd, lang voor die eerste les? 

Zwemmen zonder zwembad biedt een antwoord aan elke opvoeder die de kinderen zwemklaar naar de eerste zwemles wil brengen. Vakkundig onderbouwd, maar met een volledig stappenplan en een grote hoeveelheid spelvormen moedigt Tine Sleurs ouders en opvoeders aan om zelf de eerste stappen te zetten in de richting van zwemplezier en zwemveiligheid. Met opdrachten die leuk genoeg zijn voor een verjaardagsfeestje en uitdagend genoeg voor een turnles is het geen opdracht meer om een kindje correct en aangenaam op die eerste zwemles voor te bereiden.

 

Voor afzonderlijke pdfs van het zwemdagboekje en het brevetje ‘ik kan zwemmen zonder zwembad’ zie https://www.lannoo.be/book-redirect/9789401443456.

Aanvullende Informatie

Ondertitel Alles wat je moet weten vóór de eerste zwemles
Auteur/Red. Nee
ISBN 9789401443456
NUR 484 - Watersporten
Pagina's Nee
Editie Nee
Jaar 2017