Zo werkt Google foto's

Product details

NULL

Afwerking: 
Paperback
Aantal pagina's: 
128
Afmetingen: 
212x174
Verschijningsdatum: 
26/03/2018
EAN: 
9789463560283
Nur-code: 
Foto, film, video en geluid (als hobby)
Uitgever: 
VAN DUUREN MEDIA
Druk: 
1

Zo werkt Google foto's

    Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als je je registreert, krijg je gratis toegang, plus relevante extra's.

    Google Foto's is een gratis app van Google voor het beheren en bewerken van je op je smartphone gemaakte fotoverzameling. En daarbij maakt het niet uit of je een Android-telefoon of een iPhone hebt, want de app is voor beide platforms beschikbaar.

    Google Foto's is een uitgebreide, krachtige en vooral leuk app! De ingebouwde assistent maakt automatisch collages, animaties, herinneringen en meer. Maar natuurlijk kun je ook zelf aan de slag. Daarnaast kent de app vele mogelijkheden om je foto's te verbeteren en te bewerken. En uiteraard is het ook mogelijkom met een andere camera gemaakte foto's in Google Foto's op te nemen.

    Dit praktische en kleurrijke boek gaat uitgebreid in op de vele - vaak verborgen - functies van Google Foto's. Op die manier haal je het meeste uit deze handige app. Daarbij wordt uitgebreid stilgestaan bij de vele instellingen, welke filters en bewerkingsopties er zijn en hoe je foto's met anderen deelt. Maar ook de - in de EU verborgen - functie Gezichtsherkenning wordt in dit boek besproken én ontsloten, wat een wereld aan nieuwe mogelijkheden opent. Tot slot lees je in dit boek hoe je zelf albums, animaties, diavoorstellingen met muziek en collages maakt.

    Prijs:17,99

    Gratis verzending vanaf € 24,99 (Benelux)

    Beschikbaarheid:

    Uitverkocht