Code 37 - Omnibus

Product details

NULL

Afmetingen: 
h=210, b=140, l=30
Verschijningsdatum: 
06/11/2012
EAN: 
9789401406215

Code 37 - Omnibus

Taboe - Waanbeelden - Fanmail

Taboe
Hannah Maes komt toevallig te weten dat een mannelijke collega onlangs op brutale wijze verkracht werd. De agent in kwestie wil de zaak liefst zo snel mogelijk in de doofpot stoppen, maar dat is buiten Hannah Maes gerekend. Zij gaat op zoek naar de dader, maar die blijkt uit een totaal ander milieu te komen dan ze aanvankelijk dacht.
Ook verkrijgbaar als e-book
Ook verkrijgbaar in de iBookstore

Waanbeelden
Na een taalkamp komt Margot thuis met een vreemd verhaal. Ze werd 's nachts aangerand, maar niemand in de kamer heeft iets gezien. De directrice van het instituut doet het verhaal af als een nare droom, maar Hannah en haar collega's besluiten op zoek te gaan naar de waarheid.
Ook verkrijgbaar als e-book
Ook verkrijgbaar in de iBookstore

Fanmail
Ellen Marneffe, een bekende en geliefde televisiejournaliste doet, na aandringen van haar man, aangifte van een verkrachting. Ze komt met een vreemd verhaal op de proppen. Een man zou 's nachts in haar auto gestapt zijn en haar onder bedreiging van een wapen overmeesterd hebben. Hannah Maes en haar team gaan op onderzoek en ontdekken heel wat hiaten in het verhaal. Als aan het licht komt waarom Ellen Marneffe zo bang is, wordt alles duidelijk. En de vrouw is doodsbenauwd dat de dader zijn dreiging zal uitvoeren...
Ook verkrijgbaar als e-book
Ook verkrijgbaar in de iBookstore

Prijs:19,99

Gratis verzending vanaf € 20 (Benelux)

Binnen 1-2 werkdagen in huis