De praktijkbrouwer

Extra's:

Product details

NULL

Afwerking: 
Paperback
Aantal pagina's: 
310
Afmetingen: 
240x160
Verschijningsdatum: 
29/09/2015
EAN: 
9789038209982
Nur-code: 
Levensmiddelentechnologie
Uitgever: 
Academia Press
Druk: 
3

De praktijkbrouwer

    Dit boek is een onmisbare bevattelijke leidraad voor al wie geïnteresseerd is, of direct of indirect betrokken is bij de technologie van het bierbrouwen: de bedrijfsleider, de ingenieur, de operator, de laborant, de man op de vloer en niet in het minst de hobbybrouwer. Geen receptuur voor bieren op maat en smaak, geen vlucht in de doolhof van biochemische pathways waartoe de bierbrouwerij zich zo goed leent, maar een onderbouwde analyse en synthese om elke handeling, elk stadium beter te begrijpen en bij te dragen aan de kwaliteit van het product.

    Boeken van dezelfde auteur(s)

    Subtitle: 
    Hun technologieën vergeleken : wat hebben ze gemeen, waarin verschillen ze?
    Prijs:€ 39,99
    Prijs:€ 49,99

    Stuur me een e-mail wanneer dit product opnieuw beschikbaar is.

      Gratis verzending vanaf € 20 (Benelux)
      Binnen 1-2 werkdagen in huis

    Beschikbaarheid:

    Tijdelijk uit voorraad