De Waanzinnige Boomhutboeken

Een boomhut zoals die van Andy en Terry heb je nog nooit gezien! Er is een bowlingbaan, een zwembad met reuzenhaaien, een geheim laboratorium en een snoepjesmachine die je overal volgt en snoepjes in je mond schiet als je trek hebt. Andy en Terry beleven er de dolste avonturen, want in hun boomhut is alles mogelijk! En in elk boek komen er 13 verdiepingen bij. Waar wacht je nog op? Kom snel langs!

 

Aftellen naar de nieuwe boomhut!

Kijken jullie net al ons ook zo hard uit naar het nieuwste boomhutboek? Andy & Terry lieten ons weten dat de Boomhut van 117 verdiepingen vanaf 11 februari 2020 overal te vinden zal zijn! 

 

De Waanzinnige Boomhut van 117 verdiepingen

Andy en Terry hebben weer dertien waanzinnig grappig verdiepingen toegevoegd aan hun steeds maar groter wordende boomhut. Er is nu een minipaardjes-verdieping, een slaapfeestjeskamer, het Onderbroekmuseum en een Boomhut Informatie Centrum!

Maar Andy en Terry moeten ook vluchten voor de verhaalpolitie en de enige manier om weg te komen is via de afgrijselijke Deur des Doods!

Dus waar wacht je nog op? Kom naar boven! (Bij aankoop van een van onze boomhutboeken maak je nu bovendien kans op een waanzinnig boomhutweekend t.w.v. € 250*!)

 

 

De Waanzinnige Boomhut van 104 verdiepingen

Kom op bezoek bij Andy en Terry in hun waanzinnige, nóg grotere boomhut van 104 verdiepingen! Andy en Terry zoeken een grappig verhaal voor hun volgende boek en belanden in een race tegen de tijd. Misschien hebben ze wel iets aan de tandenfee, aan de twee-miljoen-euro-winkel, of wie weet zelfs aan de raadsels uit de denkkamer van diepe gedachten?

Dus waar wacht je op? Kom naar boven!
Boordevol knotsgekke illustraties van verdieping 1 tot 104.

Downloads

Heb je zin in uren kleurplezier?
Download hieronder onze waanzinnige kleurplaat & ga meteen aan de slag!

Boeken

De waanzinnige boomhutboeken zijn perfect voor jonge lezertjes: boordevol humor en knotsgekke tekeningen! Wil je het allemaal nog wat actiever maken, bekijk dan even het boek 'Hoe schrijf ik zelf een waanzinnig boek?' of het doeboek, het doeboek 2 of het waanzinnige ideeënboek.

En wist je dat de schrijver en illustrator van de boomhut-boeken ook een waanzinnig leuk boek hebben gemaakt over prehistorische wezens en over de werking van je lichaam?

Maak kans op een Waanzinnig Boomhut Weekend!*

Koop via onze webshop een van de boeken hieronder en maak kans op een boomhutweekend in Noord - Holland t.w.v. € 250*!

Binnen de 14 dagen na je bestelling ontvang je een e-mail met meer informatie en een unieke code om deel te nemen aan de wedstrijd.

Veel succes!

Wedstrijdreglement | Meer info over de wedstrijd en de prijs

*Enkel geldig via lannoo.be en lannoo.nl, van 17/10/2019 t.e.m. 11/02/2020.