Boekhouden 2017

Product details

NULL

Afwerking: 
Losbladig
Aantal pagina's: 
279
Afmetingen: 
300x220
Verschijningsdatum: 
22/08/2017
EAN: 
9789401445146
Nur-code: 
Economie en bedrijf algemeen
Uitgever: 
Academia Press
Druk: 
1

Boekhouden 2017

Een kennismaking

  Op het einde van deze verkenningstocht doorheen de praktijk en principes van het dubbel boekhouden, zullen termen zoals een balans of resultatenrekening voor de lezer geen geheimtaal meer zijn. Je begrijpt wat er op een boekhoudafdeling gebeurt en welke verbindingen er zijn met andere bedrijfsafdelingen. Dergelijke competenties zullen zeker hun nut bewijzen op de arbeidsmarkt. Het boek vangt aan met een kennismaking met de instrumenten en principes van het dubbel boekhouden, behandelt daarna courante registraties in een handelsonderneming, en enkele boekingen verbonden aan de vaste activa en aan leningen op lange termijn, om uit te monden bij de verrichtingen bij het einde van een boekjaar.

  In Boekhouden. Een kennismaking staat de ondersteuning van de student centraal. Door een transparante en stapsgewijze opbouw, begrijpelijke taal, het aangeven van leerdoelen na elk hoofdstuk en de vele voorbeelden en oefeningen faciliteert dit boek het leerproces. Bovendien hoort bij dit boek ook een e-boek, waar studenten extra oefeningen en docenten bijkomende leerinhouden (topics) kunnen terugvinden. Verder is er allerlei didactisch materiaal ter beschikking: oplossingen bij de extra oefeningen en de extra topics, een presentatie en invulstaten in Excel van balans en resultatenrekening.

  >> Registreer je op https://online.vitalsource.com en wissel de code van p. IV uit je papieren handboek in - online of via de VitalSource Bookshelf app. Door te klikken op de icoontjes in het e-boek kun je alle documenten rechtstreeks downloaden.

  >> Extra docentenmateriaal beschikbaar. Registreer je via docenten.lannoocampus.be

  Boeken van dezelfde auteur(s)

  Subtitle: 
  Een kennismaking
  Prijs:34,99
  Prijs:24,99

  Gratis verzending vanaf € 24,99 (Benelux)

  Beschikbaarheid:

  Uitverkocht

  E-book ean