De medische revolutie

Product details

NULL

Afwerking: 
Paperback
Aantal pagina's: 
152
Afmetingen: 
243x174
Verschijningsdatum: 
26/09/2023
EAN: 
9789401496353
Nur-code: 
Geneeskunde algemeen
Uitgever: 
LannooCampus
Druk: 
1

De medische revolutie

Hoe technologie de geneeskunde op stelten zet

  KUNNEN ROBOTS OPERATIES UITVOEREN?
  ZAL AI BESLISSEN OVER MIJN BEHANDELING?
  ZORGT MEDISCHE TECHNOLOGIE VOOR MEER GELIJKHEID?
  LOPEN WE HET GEVAAR TÉ AFHANKELIJK TE WORDEN VAN TECHNOLOGIE?

  De uitdagingen voor de gezondheidszorg van morgen zijn niet mals. Die willen we aanpakken met straffe technologieën, zoals AI, orgaanprinting, computersimulaties en robotica. Maar die technologieën brengen ook heel wat nieuwe dilemma's met zich mee, en zullen onze blik op 'gezond zijn' voorgoed veranderen.

  We zitten middenin een revolutie. Willen we die revolutie nog in goede banen kunnen leiden, dan wordt het hoog tijd voor een beter begrip van die technologie, wat we ermee kunnen, en welke gevaren ze inhouden voor onze samenleving. De medische revolutie gaat daarom in op de rol die technologie speelt en zal spelen binnen onze zorg, en op welke manier ons land een pioniersrol inneemt in de sector.

  In De medische revolutie staat een uitdagende evenwichtsoefening centraal: technologie als oplossing én als uitdaging, een product dat bijzonder positief kan werken, maar helaas ook negatief gebruikt kan worden. Vooral is het een pleidooi om de gouden kansen te grijpen, en ons tegelijk te wapenen tegen de uitdagingen die de geneeskunde voorgoed zullen veranderen.

  Prijs:25,99

  Gratis verzending vanaf € 24,99 (Benelux)

  Beschikbaarheid:

  Leverbaar (binnen 1-2 werkdagen in huis)

  E-book ean

  iBookstore