Hier tekenen! (En let niet op de kleine lettertjes)

Product details

NULL

Afwerking: 
Paperback
Aantal pagina's: 
500
Afmetingen: 
245x172
Verschijningsdatum: 
17/09/2019
EAN: 
9789401462785
Nur-code: 
Recht algemeen
Uitgever: 
Academia Press
Druk: 
1

Hier tekenen! (En let niet op de kleine lettertjes)

Wegwijs in het juridische en zakelijke labyrint van de muziekwereld
  • Over de 'biz' in de music business

De juridische en zakelijke kant van de muziekindustrie schrikt velen af. Contracten, auteursrecht, licenties, kleine lettertjes ... Meer dan ooit is de sector complex en ondoorgrondelijk. Hier tekenen! brengt daar verandering in, door het binnenwerk van de iconische music biz te ontleden en te verhelderen.

Dit ook digitaal toegankelijke naslagwerk koppelt de activiteiten van het maken, spelen en opnemen van muziek op een begrijpelijke manier aan relevante regelgeving en contractuele sjablonen. Daarmee stelt de auteur artiesten in staat om bewuster om te gaan met de bedrijfsmatige aspecten van hun muziek. Hij levert daarnaast uitdagende aanzetten tot een frisse kijk op auteursrechten en naburige rechten, maar ook een beleidsvisie voor de toekomst van de muzieksector in Vlaanderen, Brussel en daarbuiten.

Nooit eerder werden in ons taalgebied zoveel nuttige ervaring en knowhow samengebracht. Hier tekenen! biedt een unieke blik achter de schermen van het muziekbedrijf, niet alleen aan auteurs en uitvoerende kunstenaars, producers, technici, remixers, muziekuitgevers en producenten, managers en boekingsagenten, maar ook aan artistiek en zakelijk leiders, rechtspractici, cultuurfunctionarissen, journalisten, onderwijs- en beleidsmensen.

Boeken van dezelfde auteur(s)

Subtitle: 
Guide à travers le dédale juridique et professionnel du monde de la musique
Prijs:49,99
Prijs:49,99

Gratis verzending vanaf € 24,99 (Benelux)

Beschikbaarheid:

Leverbaar (binnen 1-2 werkdagen in huis)