Innoveren / Inspireren / Excelleren

Product details

NULL

Afwerking: 
Paperback
Aantal pagina's: 
200
Afmetingen: 
249x180
Verschijningsdatum: 
14/11/2023
EAN: 
9789401496520
Nur-code: 
Geneeskunde algemeen
Uitgever: 
LannooCampus
Druk: 
1

Innoveren / Inspireren / Excelleren

De bouwstenen van medische vooruitgang aan UHasselt
  • Pionieren, samenwerken en groeien - Een terug- en vooruitblik op innovatie, onderwijs en onderzoek

Een universiteit die vooruit wil, die vernieuwing écht centraal stelt, doet er goed aan te kijken hoe ze dat ook in het verleden al heeft gedaan, en tegelijkertijd hoe die ervaring kan helpen om ook de toekomst te veranderen. Groeien doe je door constant de link tussen gisteren, vandaag en morgen te bewaren. En bovenal door blijvend te innoveren, inspireren en excelleren.

Op een halve eeuw tijd groeide de opleiding geneeskunde aan de UHasselt zo uit tot een sterke faculteit met een grote maatschappelijke impact. Een faculteit die de voorbije vijftig jaar duizenden studenten inspireerde, nieuwe innovaties ontwikkelde en sterke partnerschappen met de zorgsector uitbouwde.

Innoveren / Inspireren / Excelleren overloopt welke mijlpalen het medische onderzoek en onderwijs aan UHasselt hebben doorlopen, hoe het verleden zijn stempel op de universiteit van vandaag heeft gedrukt, en met aandacht voor de trends van de toekomst voor de biomedische wereld. Want de bouw van een universiteit is, net als het werken aan de zorgsector van morgen, nooit helemaal af.

Prijs:34,99

Gratis verzending vanaf € 24,99 (Benelux)

Beschikbaarheid:

Leverbaar (binnen 1-2 werkdagen in huis)