Praktische farmacotherapie bij longaandoeningen

Product details

NULL

Afwerking: 
Paperback
Aantal pagina's: 
150
Afmetingen: 
0x0
Verschijningsdatum: 
20/12/2022
EAN: 
9789401436038
Nur-code: 
Farmacie, farmacotherapie
Uitgever: 
LannooCampus
Druk: 
1

Praktische farmacotherapie bij longaandoeningen

  • Wat iedere professional over medicatie bij longaandoeningen moet weten

In deze tijd waarin het arsenaal aan de specialistische behandelmogelijkheden in rap tempo toeneemt, de levensverwachting van patiënten steeds verder stijgt, de duur van ziekenhuisopnames afneemt en de zorg langzaam verschuift naar de thuissituatie, biedt Praktische farmacotherapie bij longaandoeningen de mogelijkheid om je in korte tijd op de hoogte te stellen van de belangrijkste achtergronden en actuele medicamenteuze behandelmogelijkheden per aandoening.

In deze uitgave worden de volgende aandoeningen beschreven: (ernstig) astma, COPD, cystische fibrose, pulmonale hypertensie, obstructief slaapapneu en dyspneu in de palliatieve fase. Per ziektebeeld wordt in een inleidend hoofdstuk ingegaan op de epidemiologie, etiologie, diagnostiek en specialistische (farmaco)therapie. Daarnaast worden de belangrijkste eigenschappen van de meest gebruikte geneesmiddelen beschreven in een geneesmiddellijst per aandoening.

Praktische farmacotherapie bij longaandoeningen biedt een inleiding in de specialistische farmacotherapie voor zorgverleners die wellicht niet dagelijks met dit thema te maken hebben, maar toch met enige regelmaat betrokken zijn bij patiënten die onder behandeling staan van een longarts. Hieronder vallen bijvoorbeeld: huisartsen, praktijkondersteuners, apothekers(assistenten), verpleegkundigen, fysiotherapeuten of medisch specialisten (anders dan longartsen).

Prijs:31,99

Gratis verzending vanaf € 25 (Benelux)

Beschikbaarheid:

Binnenkort leverbaar