Praktische farmacotherapie bij longaandoeningen

Product details

NULL

Afwerking: 
Paperback
Aantal pagina's: 
150
Afmetingen: 
215x135
Verschijningsdatum: 
20/12/2022
EAN: 
9789401436038
Nur-code: 
Farmacie, farmacotherapie
Uitgever: 
LannooCampus
Druk: 
1

Praktische farmacotherapie bij longaandoeningen

  • Wat iedere professional over medicatie bij longaandoeningen moet weten

In deze tijd waarin de specialistische behandelmogelijkheden in rap tempo toenemen en de specialistische patiëntenzorg langzaam verschuift naar de thuissituatie, biedt Praktische farmacotherapie bij longaandoeningen de belangrijkste achtergronden en de actuele medicamenteuze behandelmogelijkheden van: (ernstig) astma, COPD, cystische fibrose, pulmonale hypertensie, obstructief slaapapneu en dyspneu in de palliatieve fase.

Per ziektebeeld wordt in een inleidend hoofdstuk ingegaan op de epidemiologie, etiologie, diagnostiek en specialistische (farmaco)therapie. Daarnaast worden de belangrijkste eigenschappen van de meest gebruikte geneesmiddelen beschreven in een geneesmiddelenlijst per aandoening.

Praktische farmacotherapie bij longaandoeningen biedt een inleiding in de specialistische farmacotherapie voor zorgverleners of andere belanghebbenden die wellicht niet dagelijks met dit thema te maken hebben, maar zich toch met enige regelmaat inzetten voor patiënten die onder behandeling staan van een longarts.

Prijs:31,99

Gratis verzending vanaf € 24,99 (Benelux)

Beschikbaarheid:

Leverbaar (binnen 1-2 werkdagen in huis)